de kijkers ook dat jullie bekijken ik ga vergeef mijn mond bij de oosterburen ergens in duitsland ik ga vandaag een stukje hiken rond het is hier net allemaal weer wat anders als in nederland ook een stukje gewenning en omgeving ik ben hier de hele week dus op deze manier toen de matthäus alvast even wennen aan [Muziek] [Muziek] [Muziek] kijk ik heb een lekker stukje gewandeld om een de by een uur en wat ik dan altijd doe is een en ik vijf minuten pauze maar even snel wat te drinken en even iets wat eten belangrijk is dat je voordat je gaat zitten dat je en warm het op aandoet ik ben stiekem toch nog wel wat bezweet geraakt en andere koeien te snel af het is de tijd om door te gaan dat koop [Muziek] kijk ik hou me warm het op eerst nog even aan ik ga mezelf is warm lopen ik loop hier in een dal en agus continu in de schaduw het is toch wat frisjes ik ben niet gister aangekomen en ik heb eigenlijk zal allerlei soorten weer gehad waaronder van ronde hagel regen en zelfs natte sneeuw dus ik kijk nergens meer van op magisch maar dat kun je gewoon merken het is hier al vrij fris ik ben inmiddels weer mooi en warm het op berg ik weer op dus stel man hoe ja nu toe veel tanden mooi maar ja begin u toch echt wel tevreden maar we gaan gewoon lekker toch al even een kleine breek ik probeer echt om het uur even een break te houden soms van vijf minuten en na en nu even van 10 minuten afhankelijk van de stijging op de route dus tijd voor een bakkie [Muziek] ik weet wat ze zeggen over koffie dat het uitdroogt en zo voort maar ik kan niet laten cheers guys fantastisch uitzicht was de moeite tegen water hier naartoe te lopen het zit er alweer op ik moet nog een kleine kilometer naar de auto terug een mooie route heenweg door het dal en de terugweg ruilen meer de hoogte in er waren ook wat saaie stukken maar dat zou ik jullie besparen maar desalniettemin heb ik die 22 km in de benen dus ik zeg dikke prima ik pak die laatste kilometer nog even en ga lekker terug naar de camping en ik zie jullie graag volgende keer weer josh [Muziek]

HIKE: Hike in Duitsland 22 km – Dutch Outdoor Group
Tagged on:                                                                                                                                         

7 thoughts on “HIKE: Hike in Duitsland 22 km – Dutch Outdoor Group

 • June 1, 2019 at 5:22 pm
  Permalink

  Leuke video weer fred👍

  Reply
 • June 1, 2019 at 5:22 pm
  Permalink

  Zo een leuke video, willen jullie ook delen waar dit in Duitsland was?

  Reply
 • June 1, 2019 at 5:22 pm
  Permalink

  Quite a hike, looks like a beautiful area 😎👍

  Reply
 • June 1, 2019 at 5:22 pm
  Permalink

  Hey Fred! Staat deze hike op een route kaart ergens? En kun je die met ons delen? Ik ben zelf ook op zoek naar mooie wandelingen bij de Oost en Zuiderburen om de beentjes wat training te geven. Leuke video! Hoop dat er snel meer volgen van jou of de rest van DOG.

  Reply
 • June 1, 2019 at 5:22 pm
  Permalink

  Mooi filmpje en leerzaam natuurlijk ga zo door 👍👍👌

  Reply
 • June 1, 2019 at 5:22 pm
  Permalink

  Mooie beelden hoor? 👍👍👍

  Reply
 • June 1, 2019 at 5:22 pm
  Permalink

  Toen ik hike in Duitsland las moest ik meteen aan Ripperkon denken haha. Leuke informatieve video boys en wat is de natuur in Duitsland toch ook prachtig 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *