45 thoughts on “Athletics Men's 100m Finals | 29th SEA Games 2017

  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Senang sekali lihat anak mudah berprestasi seperti ini. Salam dari Indonesia.

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Fun facts: 10.38 is the record Lalu Muhammad Zohri of Indonesia has before joined the national team as 16 years old (before done any specialises athletic training in mainland Jakarta)

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Bengkoron🤣🤣..puluk ja tu no 1

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Apa dah jadi dgn dia sekarang?

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    ZOHRI 10.03 lagi lajuu

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Record ASEAN 10.03..

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Selebrasi teruk, menang tapi malu karena jatuh.

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    KHJ ni senyap terus lepas menang sukan sea..taktau la injured ke apa..ruginye la kalau sia2kan bakat dia..dia ni angau tgh bercinta, pastu gaduh stress la moral down la..piz, dgr nasihat aku, abaikan pmpuan, nanti kau dh berjaya perempuan akan cari kau piz..goodluck in future bro

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    masa ni mohd zohri dari indonesia x ikut ka?

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    kaki belum bener bener stabil karena kecepatan tinggi udah selebrasi, untung ndak cedera

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    next competition will be tight, indonesia now have lalu muhammad zohri, world junior champ, asian athletic runner up and still very young

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Sekarang gak ada apa2nya, bad time for 10.38

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Hari ni aku masuk gelak tgk gelagat abang cameraman baju hijau..hahahaha

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Adat sukan kalah menang biasa..jgn sampi menghina negara orang

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Lalu muh zohri 10'13

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Ke tamakan dan takaburan rakyat Malaysia akan di balas Allah di Sea Games 2019 Filipina, Bismillah sang juara dunia junior Lalu Zohri tolong bungkam mulut2 jahat rakyat Malaysia ini.

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Hahaha part wartawan baju hijau lari mengejar mmg trbaik😂😂😂yg pasti spec mata x jatuh kekal macho.

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    pelari indonesia zohri 10.15s …lagi laju..

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Zohri will claim the title in 2019 he just set his best personal time 10.13.. 10.37 isnt good enough.

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Khairul need to built a little bit of muscles for the future race that make's him more stronger in sprinting.

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Arpit jantan tidak akan dapat mengalakan zohari,zohari anak yang miskin,sedang Arpit jantan tergolong keluarga senang.saya mendoakan zohari dari Indonosia boleh mengalakan usin bold.

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Di Asian games 2018 Hafizh Jantan kalah dari Lalu Muhammad Zohri

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Tak sabar nak tengok Lalu muhd Zohri lwan Khairul Hafiz Jantan di sea games Manila 2019

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Wow luar biasa atlit Malaysia.. Salam dari Indonesia. Semoga semakin baik sampai olimpiade di masa depan. Untuk atlit Indonesia juga, semoga kedepannya semakin baik.

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    maaf ya. kalau lalu bertanding sea games, for me, dia bukan lagi SEA level. he is asian level now. next manila sea games, i predict he easily can win and dip below 10.20

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Malaysians are proud fraud!!!! 🤡

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Superb …finish…hafiz…

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Mail : ini baru anak jantan

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Buku panduan sea games bendera kami kenapa dibalik

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Malaysia coolllll

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    No one qualified for Olympics

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    PHILIPPINES HAS BEEN RUNNING ALL MORNING LOL MALAYSIA CHANGE THE SCHEDULE JUST TO WIN GOLD LOL CHEATERS LOL

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    pelipin ni lagi laju kalau Ade imiresen kejar.

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Nasib pelari dari filipin tu baru lps 200 m…kalau tdk mcm dia yg johan..

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Sea games akan datang Zohri bakal merebut kejuaraaan 100M..

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    juwuak manah.w.nyambek 10.20.pas mboh.

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Jantan lah jadi betina lagi di asian games 2018…bagus lagi zohri dari indonesia masuk final…mana suaramu malonjing?

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    10.37 ? wkwkwkwkwkwk

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    jantan di asian game juga gak ada apa apanya

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Banyak yg takabur disini padahal catatan waktu hanya 10.37s sedikit leha tak sampai satu tahun muncul zohri(18th) sang juara dunia junior

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Kalahkan malingsial, Jantan gabisa lari kok di disuruh lari?

    Reply
  • May 28, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Lawan sama zhori Yo kita taro

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *